Vastgoed & Btw

Auteurs:

Uitgever: Intersentia

Volg de studienamiddag Hoe op een BTW-vriendelijke wijze vastgoed ter beschikking stellen? (21 januari 2021) Mr. Geert De Neef, advocaat-vennoot LydianMr. Willy Huber, advocaat-vennoot HCGB Advocaten
Een praktijkgerichte analyse van de diverse mogelijkheden:- Verstrekken van zakelijke rechte-

Overdracht van eigendom- Diensten, inclusief Btw-verhuur- ...
Elke deelnemer aan de studienamiddag ontvangt het boek 'Vastgoed & Btw'Inschrijven en informatie
+++
Handige leidraad voor een btw-vriendelijke planning voor uw vastgoedDoor de nieuwe btw-regeling voor verhuur met btw, zijn er bijkomende mogelijkheden gecreëerd voor wie op een btw-vriendelijke wijze vastgoed ter beschikking wil stellen. Dit kan nog meer dan voorheen op allerlei manieren: door het verstrekken van een zakelijk recht of de overdracht van eigendom, maar ook door allerlei diensten, inclusief de btw-verhuur.
Welke formule of welke structuur past het best bij uw concrete situatie?Meer dan voorheen is er nood aan duidelijkheid in de wirwarvan mogelijkheden, want ook de traditionele planningsmogelijkheden blijven relevant (zakelijke rechten, diverse diensten, onroerende leasing): welke formule of welke structuur past het best bij uw concrete situatie?
Dit boek biedt een duidelijk en actueel overzicht van alle btw-obstakels waarmee een projectontwikkelaar, een vastgoedinvesteerder, een verhuurder of een huurder geconfronteerd kunnen worden.
+++Dit werk is het eerste in de reeks "Vastgoed &": vlot toegankelijke en praktijkgerichte publicaties over actuele (fiscaal)juridische aspecten van vastgoedgerelateerde thema's. Doelgerichte informatie voor de professional (ontwikkelaars, investeerders, aannemers, banken, verzekeraars,...) maar ook voor advocaten, notarissen,... vanuit de verschillende relevante invalshoeken.
Wie intekent op de reeks geniet een korting van 15% op dit werk en de nog te verschijnen publicaties.

Druk
1
Datum
augustus 2020
ISBN
9782807918627
Aantal pagina's
194
Website uitgever
Online versie vanaf
€ 76.95 (BTW excl.)
Prijs gedrukt exemplaar
€ 76.95 (BTW excl.)
Terug Meer details

resultaten gesorteerd op

Meer resultaten