Tijdschrift Accountancy & Bedrijfskunde (Acc.Bedr.T.)

Uitgever: die Keure / la Charte

U kunt dit tijdschrift gratis raadplegen. Contacteer hiervoor abonnementen@diekeure.be, of bezoek http://tijdschriftaccountancyenbedrijfskunde.be.

Het kwartaaltijdschrift 'Accountancy & Bedrijfskunde' biedt u ook in zijn 35ste jaargang sterke content aan - met een praktische insteek - uit het

veld van accountancy, bedrijfskunde en aanverwanten.
Dit VABB-SHW-erkend tijdschrift brengt bijdragen in het Nederlands en het Engels rond allerlei actuele topics, met een sterke focus op internationalisering en nieuwe trends.
Bovendien houdt de redactie u op de hoogte van de actualiteit via de website en via Twitter. Zo is 'Accountancy & Bedrijfskunde' zowel online als offline uw vinger aan de pols van het bedrijfsleven.
Het kwartaaltijdschrift 'Accountancy & Bedrijfskunde' biedt u ook in zijn 35ste jaargang sterke content aan - met een praktische insteek - uit het veld van accountancy, bedrijfskunde en aanverwanten.

Terug Meer details Website uitgever

resultaten gesorteerd op

Meer resultaten

Beste abonnee van

Om toegang te krijgen tot alle 0 resultaten van uw zoekopdracht, die Jurisquare u kan bieden naast de 0 resultaten uit , moet u ingelogd zijn op Jurisquare met uw inloggegevens voor Jurisquare.

Ja, ik heb niet enkel een elektronisch abonnement op het tijdschrift maar ook op het platform Jurisquare. Ik log dan ook in met mijn inloggegevens voor mijn Jurisquare account en krijg direct alle zoekresultaten te zien.

Ik heb geen abonnement bij Jurisquare, maar wil me wel lid maken, om zo toegang te krijgen tot alle zoekresultaten en vele andere voordelen. Abonnementen beginnen vanaf € 410,26 (excl. BTW) voor 1 gebruiker voor 12 maanden.

Let wel: om ook de tekst van deze zoekresultaten te kunnen raadplegen, moet u verder wel voldoen aan de voorwaarden die daarvoor bij Jurisquare gelden. Dit betekent onder meer dat u een abonnement op het tijdschrift in kwestie moet hebben en dat de toegang ertoe op Jurisquare geactiveerd moet zijn, of dat u het recht op elektronische toegang tot het boek heeft verworven.

Ik heb geen abonnement bij Jurisquare, maar wil wel meer informatie.