Jurisquare is een bijzonder gebruiksvriendelijke databank die de rechtskundige tijdschriften, boeken en wetboeken van de belangrijkste juridische uitgevers in Belgiƫ samenbrengt.

Voordelen van een Jurisquare lidmaatschap:

  • toegang tot de zoekmotor en tot alle referenties in de databank (meer dan 140 juridische tijdschriften, meer dan 2000 referentiewerken en de belangrijkste wetboeken)
  • gratis online activering van de juridische tijdschriften waarvoor u reeds het recht tot elektronische consultatie verworven hebt (de voorwaarden hiertoe worden bepaald door de betrokken uitgever)
  • gratis online toegang tot de belangrijkste wetboeken
  • voordelige aankoop van online boeken die onmiddellijk beschikbaar zijn
  • mogelijkheid tot aankoop van afzonderlijke hoofdstukken en artikels
  • aangekochte artikelen blijven beschikbaar in uw persoonlijke bibliotheek en kunnen vanop om het even welke computer met internetverbinding worden geraadpleegd
  • budgetvriendelijk

Aanvraag testabonnement

U zou Jurisquare graag zelf uitproberen? Vul het onderstaande formulier in en wij maken voor u een gratis testabonnement aan dat 2 weken geldig blijft.
In deze test krijgt u toegang tot de wetboeken en tot enkele tijdschriften waarvoor u een bestaand abonnement heeft. Hiervoor nemen we nog met u contact op.

Dit aanbod geldt enkel voor juridische professionals, en dus niet voor studenten. Jurisquare heeft ervoor gekozen om hun toegangen te regelen via de bibliotheken van hun onderwijsinstellingen, waardoor hen onmiddellijk een ruim gamma van tijdschriften en boeken kan aangeboden worden.

Gebruikersnaam
Voornaam
Familienaam
E-mail
Bedrijf
Straat
Nummer
Postcode
Gemeente
Land
BTW-nummer
Telefoon
Fax
Voorkeurstaal
Gewenst aantal toegangen
Is uw facturatie-adres gelijk aan bovenstaand adres?