Knelpunten Handelshuur

Auteurs:

Uitgever: Intersentia

Uitgangspunt voor deze reeks vormt een knelpunt op het terrein van het contractenrecht. Dit is een praktische vraag of probleem waarmee men tijdens de dagelijkse actie van de rechtsbeoefening wordt geconfronteerd. De uitdaging is te proberen voor dit knelpunt een oplossing te formuleren die

wetenschappelijk is onderbouwd maar ook praktisch hanteerbaar. Zo min mogelijk uitvoerige theoretische beschouwingen, en zo veel mogelijk een poging om op een juridisch correcte maar ook pragmatische wijze tot een oplossing te komen.
Dit boek is het vijfde in de reeks Knelpunten Contractenrecht. Het biedt een analyse van talrijke praktische knelpunten betreffende het handelshuurrecht. Daarvoor werd een beroep gedaan op drie specialisten: Thierry Van Sinay, Sven Mosselmans en Kristof Vanhove.De auteurs behandelen de materie vanuit het perspectief van respectievelijk de notaris, de magistraat en de advocaat. Bijgevolg biedt dit boek een schat aan informatie voor elke jurist en eender welke professional die met de materie van het handelshuurrecht bezig is.
De reeks Knelpunten Contractenrecht wordt uitgegeven door Bernard Tilleman en Alain Verbeke. Samen leiden zij het Instituut Contractenrecht aan de K.U. Leuven & KULAK.Tilleman is gewoon hoogleraar te Leuven en Kortrijk. Verbeke is gewoon hoogleraar te Leuven en Tilburg en advocaat bij GREENILLE te Brussel.

Druk
1
Datum
mei 2007
ISBN
9789050956864
Aantal pagina's
136
Website uitgever
Online versie vanaf
€ 37.74 (BTW excl.)
Prijs gedrukt exemplaar
€ 37.74 (BTW excl.)
Terug Meer details

resultaten gesorteerd op

Meer resultaten