Actuele problemen van financieel, vennootschaps- en fiscaal recht

Auteurs:

Uitgever: Intersentia

Reeds 20 jaar vergadert de Werkgroep financieel recht, onder de deskundige leiding van professor Herman Braeckmans, om geregeld materies van financieel- en vennootschapsrechtelijke aard te bespreken en te becommentariëren, gastsprekers uit te nodigen en over de financiële en

vennootschapsactualiteit van gedachten te wisselen. Dit unieke initiatief heeft over de jaren een groeiend succes gekend, wat bewijst dat het aan een werkelijke behoefte beantwoordt.Om dit te vieren werd een feestbundel samengesteld. De auteurs zijn allen oud-studenten van de Grondige studie financieel recht aan de UA. Zij weerspiegelen het gehele spectrum van het juridische beroepenveld.Zowel advocaten, bedrijfsjuristen als academici hebben een bijdrage geleverd aan de bundel. De gekozen onderwerpen kaderen strikt genomen in verschillende rechtstakken: het financieel recht, het vennootschapsrecht, het mededingingsrecht en het fiscaal recht.Toch kunnen de onderwerpen gegroepeerd worden onder de noemer financieel recht in ruime zin.Het boek beantwoordt daarmee dan ook perfect aan de behoefte van de advocaat, magistraat of bedrijfsjurist die op de hoogte wenst te blijven van de recente evoluties en knelpunten in deze belangrijke en boeiende rechtstak.
Met bijdragen van Tim Baes, Margareta Bresseleers, Leen Chanet, Sofie De Keer, Philippe Ernst, Nico Goossens, Robby Houben, Ruud Jansen, Yves Metsers, Christoph Michiels, Koen Morbée, Trudo Motmans, Bart Peeters, Jan Peeters, Stefan Rutten, Bert Van Ingelghem, Frank Wijckmans en Jan Wouters.

Druk
1
Datum
december 2007
ISBN
9789050957373
Aantal pagina's
440
Website uitgever
Online versie vanaf
€ 117.92 (BTW excl.)
Prijs gedrukt exemplaar
€ 117.92 (BTW excl.)
Terug Meer details

resultaten gesorteerd op

Meer resultaten