Patrimonium 2013

Auteurs:

Uitgever: Intersentia

De reeks Patrimonium beoogt een jaarlijkse stand van zaken weer te geven in het domein van het familiaal vermogensrecht, waarbij eveneens aandacht wordt geschonken aan de relevante fiscale bepalingen. Patrimonium 2013 vormt het achtste boekdeel van deze reeks.Het eerste deel van dit praktische boek

bevat een kroniek rechtspraak en rechtsleer.Patrimonium 2013 beslaat de periode 1 juli 2012 tot 30 juni 2013. Het tweede deel geeft een overzicht van nieuwe wetgeving en hangende wetsvoorstellen. In het derde deel worden tien actuele en voor de praktijk relevante vragen beantwoord. In het vierde deel worden de recente legislatieve en jurisprudentiële ontwikkelingen in de ons omringende landen geanalyseerd. In Patrimonium 2013 komen Nederland en Spanje aan bod. Bij wijze van epiloog worden ten slotte de werkzaamheden van de Europese Unie op het gebied van het vermogensrecht van echtgenoten en geregistreerde partners nader toegelicht.Patrimonium 2013 is naast een wetenschappelijk hoogstaand werk ook een handig en exhaustief werkinstrument voor de rechtsbeoefenaar.
Met bijdragen van: E. Adriaens, M. Anderson, J.-E. Beernaert, U. Cerulus, C. De Busschere, Ch. Declerck, G. Deknudt, B. Medaer, B. Meesters, D. Michiels, S. Mosselmans, D. Pignolet, W. Pintens, S. Seyns, K. Swinnen, E. Van de Velde en E. Verhagen.

Druk
1
Datum
oktober 2013
ISBN
9789400004450
Aantal pagina's
402
Website uitgever
Online versie vanaf
€ 113.21 (BTW excl.)
Prijs gedrukt exemplaar
€ 113.21 (BTW excl.)
Terug Meer details

resultaten gesorteerd op

Meer resultaten