Handboek bijzonder gereglementeerde verzekeringscontracten (zevende editie) - gebonden editie

Auteurs:

Uitgever: Intersentia

De auteur bespreekt en analyseert de belangrijkste bijzonder gereglementeerde verzekeringscontracten, die verband houden met het privéleven van een verzekerde en die bijgevolg het vaakst voorkomen in de dagelijkse juridische praktijk:- de brandverzekering, uiteraard met inbegrip van de verplichte

natuurrampendekking,- de gezinsaansprakelijkheidsverzekering of familiale verzekering,- de motorrijtuigenverzekering,- de levensverzekering,- de rechtsbijstandsverzekering.
In dit up-to-date boek komen de uitgebreide ervaring die de auteur als advocaat en als gedelegeerd bestuurder van Assuralia heeft opgebouwd en zijn wetenschappelijke expertise perfect samen.
De duidelijke structuur, de accurate commentaar en het uitgebreide trefwoordenregister maken van dit meest actuele handboek verzekeringsrecht niet alleen een betrouwbaar referentiewerk voor alle verzekeringsspecialisten, maar ook een snel en gemakkelijk te raadplegen vraagbaak voor hen die minder frequent in contact komen met deze belangrijke rechtstak.
Een onmisbaar naslagwerk!
Philippe Colle is gedelegeerd bestuurder van Assuralia (de beroepsvereniging voor verzekeringsondernemingen) en sedert 1990 hoogleraar verzekeringsrecht aan de VUB.

Druk
1
Datum
september 2019
ISBN
9789400010680
Aantal pagina's
398
Website uitgever
Online versie vanaf
€ 93.40 (BTW excl.)
Prijs gedrukt exemplaar
€ 93.40 (BTW excl.)
Terug Meer details

resultaten gesorteerd op

Meer resultaten