Digitale en analoge verspreiding van auteurswerken en software - vol. I. Analoge distributie en uitputting

Auteurs:

Uitgever: Intersentia


Analoge en digitale verspreiding plaatsen het recht voor nieuwe uitdagingen. Hoe ver laten intellectuele rechten hun titularis toe om de verhandeling en doorverkoop van hun producten te controleren en welke rechtspositie heeft de eindgebruiker? De reeks 'Digitale en analoge verspreiding van

auteurswerken en software' biedt voor het eerst een omvattende analyse van hun distributie- en beschikkingsbevoegdheden in de Belgische rechtsorde. Bij aankoop van de drie volumes samen geldt een bijzondere setprijs: korting van 10%.
Het eerste volume 'Analoge distributie en uitputting' focust op de intellectuele rechten bij analoge distributie in de Europese Unie. Het gaat na onder welke omstandigheden de exclusieve rechten van auteurs en andere rechthebbenden op de verhandeling van lichamelijke exemplaren worden 'uitgeput' en onder welke voorwaarden eigenaars niet langer de toestemming nodig hebben om beschikkingsdaden te stellen met dat soort exemplaren.Dr. Simon Geiregat is postdoctoraal onderzoeker voor het Fonds Wetenschappelijk Onderzoek Vlaanderen aan de Universiteit Gent. Hij specialiseert in de intellectuele rechten (LLM IP & ICT Law KU Leuven 2017) en in het consumentenrecht. Zijn onderzoek focust op de uitdagingen van de digitale ontwikkelingen op het privaatrecht. In 2019 verdedigde hij zijn doctoraat over de uitputting van het auteursrecht in de digitale omgeving. Hij herwerkte zijn proefschrift tot de reeks. 'Digitale en analoge verspreiding van auteurswerken en software' .Bij aankoop van de drie volumes samen ( vol. 1: Analoge distributie en uitputting; vol. 2: Digitale verspreiding; vol. 3 Herverkoop van digitale werken door gebruikers) geldt een bijzondere setprijs: korting van 10%.

Druk
1
Datum
april 2020
ISBN
9789400011687
Aantal pagina's
275
Website uitgever
Online versie vanaf
€ 84.91 (BTW excl.)
Prijs gedrukt exemplaar
€ 84.91 (BTW excl.)
Terug Meer details

resultaten gesorteerd op

Meer resultaten