Echtelijke moeilijkheden & Echtscheiding door onderlinge toestemming anno 2020

Auteurs:

Uitgever: Intersentia

Dit werk biedt de notaris, advocaat of hulpverlener in de juridische sfeer een volledig overzicht en een laatste stand van zaken aangaande de echtscheiding door onderlinge toestemming, zowel in het licht van het familiaal procesrecht, het familierecht als van het familiaal vermogensrecht.
De

wijzigingen binnen deze domeinen in de laatste maanden/jaren worden op een voor de lezer overzichtelijke manier verwerkt in een praktisch werk.
De auteurs hebben hiervoor een voorbeeld van vragenlijst opgesteld, die als 'checklist' of als leidraad kan dienen. Het werk bevat tevens een voorbeeld van overeenkomst.
Hélène Casman is wetenschappelijk adviseur bij Deloitte Legal - Lawyers, erenotaris, professor emerita VUB en ULB en professor UGent'Patrizia Macaluso is advocate bij Deloitte Legal - Lawyers, specialiste conflictoplossing en familiale procesvoering.Marie Delbroek en Lauren Verschueren zijn advocaten bij Deloitte Legal - Lawyers
Dit werk verschijnt in de reeks 'Echtelijke moeilijkheden &'. Bij intekening op de reeks 'Echtelijke moeilijkheden &' geniet u een permanente korting van 15%. De eerder verschenen werken kunt u terugvinden op de website van Larcier en kunt u ook met 15% bestellen.

Druk
1
Datum
juni 2020
ISBN
9789400011779
Aantal pagina's
100
Website uitgever
Online versie vanaf
€ 51.89 (BTW excl.)
Prijs gedrukt exemplaar
€ 51.89 (BTW excl.)
Terug Meer details

resultaten gesorteerd op

Meer resultaten