Ad Rem

Uitgever: Jurisquare

Op Jurisquare is enkel het archief beschikbaar van 2003 t.e.m. 2012. Nieuwe toegangen worden niet meer verstrekt.

De Orde van Vlaamse Balies (voorheen de Vereniging van Vlaamse Balies) vatte het ambitieus plan op om voor al haar leden een tijdschrift uit te geven. Ad Rem werd geboren. Meer dan

8.500 Vlaamse advocaten op de hoogte houden over de gebeurtenissen en evoluties in het rechtsruim, over de ontwikkelingen binnen het beroep en de onafwendbare aanpassingen die zich aandienen, dit is het opzet van het tweemaandelijks ledentijdschrift Ad Rem. De Orde van Vlaamse Balies, die de wettelijk erkende beroepsorde van elke Vlaamse advocaat is, maakt zich sterk dat zij met Ad Rem in dit ambitieus opzet zal slagen. De Juridische Uitgeverij die Keure werd als partner gekozen. Hierdoor worden de kwaliteit van het drukwerk en de vlotte afhandeling gegarandeerd.

Ad Rem is nu het enige en officiële ledentijdschrift van de Vlaamse advocatuur.

Gezien de vele positieve reacties (ook in de pers: De Standaard, De Financieel-Economische Tijd, ...) en het inhoudelijk belang van Ad Rem voor tal van andere al dan niet juridische beroepsgroepen (magistraten, notarissen, gerechtsdeurwaarders, bedrijfsjuristen, pers, ...), wordt nu ook aan niet-advocaten de mogelijkheid geboden om zich te abonneren op Ad Rem. Sowieso is het immers voor de andere beroepsgroepen, die veel met de advocatuur in contact komen (magistraten, notarissen, gerechtsdeurwaarders, ...), een meerwaarde om op de hoogte te blijven van wat er leeft en beweegt in de wereld van de advocatuur.

Redactie
Hoofdredactie

Marc Cottyn, advocaat
Bruno De Vuyst, advocaat
Patrick Hofströssler, advocaat
Filiz Korkmazer, juriste, studiedienst Orde van Vlaamse Balies
Stefan Pieters, advocaat
Jo Stevens, advocaat, voorzitter Orde van Vlaamse Balies
Kathleen Vercraeye, advocaat, bestuurder Orde van Vlaamse Balies


Verantwoordelijke uitgever

Orde van Vlaamse Balies
Koningsstraat 148, 1000 Brussel
Tel. 02/227.54.70 - Fax 02/227.54.79
E-mail: info@advocaat.be
URL: www.advocaat.be
Op Jurisquare is enkel het archief beschikbaar van 2003 t.e.m. 2012. Nieuwe toegangen worden niet meer verstrekt.
Terug Meer details Redactie Website uitgever

resultaten gesorteerd op

Meer resultaten

Beste abonnee van

Om toegang te krijgen tot alle 0 resultaten van uw zoekopdracht, die Jurisquare u kan bieden naast de 0 resultaten uit , moet u ingelogd zijn op Jurisquare met uw inloggegevens voor Jurisquare.

Ja, ik heb niet enkel een elektronisch abonnement op het tijdschrift maar ook op het platform Jurisquare. Ik log dan ook in met mijn inloggegevens voor mijn Jurisquare account en krijg direct alle zoekresultaten te zien.

Ik heb geen abonnement bij Jurisquare, maar wil me wel lid maken, om zo toegang te krijgen tot alle zoekresultaten en vele andere voordelen. Abonnementen beginnen vanaf € 399,41 (excl. BTW) voor 1 gebruiker voor 12 maanden.

Let wel: om ook de tekst van deze zoekresultaten te kunnen raadplegen, moet u verder wel voldoen aan de voorwaarden die daarvoor bij Jurisquare gelden. Dit betekent onder meer dat u een abonnement op het tijdschrift in kwestie moet hebben en dat de toegang ertoe op Jurisquare geactiveerd moet zijn, of dat u het recht op elektronische toegang tot het boek heeft verworven.

Ik heb geen abonnement bij Jurisquare, maar wil wel meer informatie.