L'Entreprise et le Droit / Tijdschrift voor Aannemingsrecht

Uitgever: Anthemis

Het TIJDSCHRIFT VOOR AANNEMINGSRECHT is al meer dan 50 jaar dé referentie voor rechtspraak en rechtsleer in België op het gebied van het bouwrecht in al zijn facetten en vertakkingen. Het heeft niet alleen aandacht voor de traditionele materies (zoals de aannemingsovereenkomst, de Wet Breyne, de

taak van de architect, de overheidsopdrachtenreglementering ?), maar ook voor de ruimere relevante rechtsdisciplines zoals stedenbouw en ruimtelijke ordening, oneerlijke mededinging, deskundigenonderzoek, burenhinder, milieurecht enz.

Het TIJDSCHRIFT VOOR AANNEMINGSRECHT is een onmisbaar werkinstrument voor al wie, ongeacht zijn of haar opleiding, professioneel met het bouwrecht te maken heeft. Het streeft er naar om binnen dit vakgebied het meest concrete juridisch tijdschrift te zijn. Zo beperken de samenvattingen van rechtspraak zich niet louter tot de rechtsgronden waarop de uitspraken zijn gesteund maar worden ook de omstandigheden van de zaak bondig toegelicht ten einde de lezer een beter inzicht te bieden in de toepassing van deze rechtsgronden. Indien nuttig komt ook de voorgeschiedenis van een beslissing aan bod of worden nieuwe wendingen in de zaak opgevolgd. Bovendien wordt een groot deel van de gepubliceerde beslissingen van commentaar voorzien door de redactie of door deskundigen.

Het tijdschrift verschijnt vier maal per jaar en is tweetalig: de rechtsleer en rechtspraak verschijnen in de originele taal, maar elke uitspraak wordt voorafgegaan door een samenvatting in de beide landstalen.

Redactie
Comité de rédaction/Redactiecomité : André Delvaux, Carlos De Wolf, Constant De Koninck, Isabelle Ekierman, Peter Flamey, Philippe Flamme, Philippe Mathei, Jean-Pierre Renard, Jean-Jacques Van Raemdonck
Coordinateurs/Coördinatoren : Pauline Abba, Gilles Bataille, Evi Mees, Youri Musschebroeck
Éditeur responsable/Verantwoordelijke uitgever : Baudouin van Lierde
Prijs enkel online
€ 120.00 (BTW excl.)
Prijs papier+online
€ 150.00 (BTW excl.)
Prijs papier+online IP : € 365 (BTW excl.)
Prijs enkel online IP : € 292 (BTW excl.)
Terug Meer details Redactie Website uitgever

resultaten gesorteerd op

Meer resultaten

Beste abonnee van

Om toegang te krijgen tot alle 0 resultaten van uw zoekopdracht, die Jurisquare u kan bieden naast de 0 resultaten uit , moet u ingelogd zijn op Jurisquare met uw inloggegevens voor Jurisquare.

Ja, ik heb niet enkel een elektronisch abonnement op het tijdschrift maar ook op het platform Jurisquare. Ik log dan ook in met mijn inloggegevens voor mijn Jurisquare account en krijg direct alle zoekresultaten te zien.

Ik heb geen abonnement bij Jurisquare, maar wil me wel lid maken, om zo toegang te krijgen tot alle zoekresultaten en vele andere voordelen. Abonnementen beginnen vanaf € 410,26 (excl. BTW) voor 1 gebruiker voor 12 maanden.

Let wel: om ook de tekst van deze zoekresultaten te kunnen raadplegen, moet u verder wel voldoen aan de voorwaarden die daarvoor bij Jurisquare gelden. Dit betekent onder meer dat u een abonnement op het tijdschrift in kwestie moet hebben en dat de toegang ertoe op Jurisquare geactiveerd moet zijn, of dat u het recht op elektronische toegang tot het boek heeft verworven.

Ik heb geen abonnement bij Jurisquare, maar wil wel meer informatie.