Forum de l'immobilier

Uitgever: Anthemis

Le Forum de l’immobilier est une revue bimestrielle de veille juridique en droit immobilier mais également dans tous les domaines périphériques tels que l’assurance, le financement, etc. La revue a pour objectif de fournir aux professionnels de l’immobilier une information pratique allant à

l’essentiel. Elle s’adresse aux agents immobiliers, aux architectes et aux entrepreneurs, mais également aux notaires, avocats, banquiers et assureurs.
Le Forum de l’immobilier vous informera des dernières actualités commentées par des spécialistes dans un style direct.

Redactie
Rédacteur en chef : Laurent-Olivier Henrotte
Comité de rédaction :
F. Descheemaeker, P.-Ph. Hick, J.-P. Lannoy, A. Lerouge, F. Magnus, P. Michel, N. Roberti, N. Watillon
Prijs enkel online
€ 89.60 (BTW excl.)
Prijs papier+online
€ 112.00 (BTW excl.)
Prix papier + numérique IP : € 280.00 (hors TVA)
Prix numérique seul IP : € 224.00 (hors TVA)
Terug Meer details Redactie Website uitgever

resultaten gesorteerd op

Meer resultaten

Beste abonnee van

Om toegang te krijgen tot alle 0 resultaten van uw zoekopdracht, die Jurisquare u kan bieden naast de 0 resultaten uit , moet u ingelogd zijn op Jurisquare met uw inloggegevens voor Jurisquare.

Ja, ik heb niet enkel een elektronisch abonnement op het tijdschrift maar ook op het platform Jurisquare. Ik log dan ook in met mijn inloggegevens voor mijn Jurisquare account en krijg direct alle zoekresultaten te zien.

Ik heb geen abonnement bij Jurisquare, maar wil me wel lid maken, om zo toegang te krijgen tot alle zoekresultaten en vele andere voordelen. Abonnementen beginnen vanaf € 405,40 (excl. BTW) voor 1 gebruiker voor 12 maanden.

Let wel: om ook de tekst van deze zoekresultaten te kunnen raadplegen, moet u verder wel voldoen aan de voorwaarden die daarvoor bij Jurisquare gelden. Dit betekent onder meer dat u een abonnement op het tijdschrift in kwestie moet hebben en dat de toegang ertoe op Jurisquare geactiveerd moet zijn, of dat u het recht op elektronische toegang tot het boek heeft verworven.

Ik heb geen abonnement bij Jurisquare, maar wil wel meer informatie.