Lokale en Regionale Belastingen (LRB)

Uitgever: die Keure / la Charte

Dit tijdschrift stelt zich tot doel om het eerder onbekend terrein van de lokale en regionale belastingen te ontsluiten via een driemaandelijkse duiding inzake recente wetgeving, rechtspraak en rechtsleer.

Elk nummer bestaat uit één artikel over een topic van lokale fiscaliteit en één artikel

over een topic van regionale fiscaliteit; een overzicht van recente rechtspraak en één substantiële noot bij een belangrijk vonnis of arrest en/of een overzicht van rechtspraak in verband met een welbepaalde soort van lokale en/of regionale belastingen; een overzicht van wetgeving inzake lokale en regionale fiscaliteit; een literatuurlijst en actualia.

Prijs papier+online
€ 150.94 (BTW excl.)
Terug Meer details Website uitgever

resultaten gesorteerd op

Meer resultaten

Beste abonnee van

Om toegang te krijgen tot alle 0 resultaten van uw zoekopdracht, die Jurisquare u kan bieden naast de 0 resultaten uit , moet u ingelogd zijn op Jurisquare met uw inloggegevens voor Jurisquare.

Ja, ik heb niet enkel een elektronisch abonnement op het tijdschrift maar ook op het platform Jurisquare. Ik log dan ook in met mijn inloggegevens voor mijn Jurisquare account en krijg direct alle zoekresultaten te zien.

Ik heb geen abonnement bij Jurisquare, maar wil me wel lid maken, om zo toegang te krijgen tot alle zoekresultaten en vele andere voordelen. Abonnementen beginnen vanaf € 399,41 (excl. BTW) voor 1 gebruiker voor 12 maanden.

Let wel: om ook de tekst van deze zoekresultaten te kunnen raadplegen, moet u verder wel voldoen aan de voorwaarden die daarvoor bij Jurisquare gelden. Dit betekent onder meer dat u een abonnement op het tijdschrift in kwestie moet hebben en dat de toegang ertoe op Jurisquare geactiveerd moet zijn, of dat u het recht op elektronische toegang tot het boek heeft verworven.

Ik heb geen abonnement bij Jurisquare, maar wil wel meer informatie.