Milieu- en Energierecht (MER)

Uitgever: die Keure / la Charte

Het tijdschrift dat bedrijven, openbare besturen en particulieren door de chaos van nieuwe milieureglementen heen wil helpen door een overzicht te bieden van de relevante teksten, op Europees, nationaal en regionaal niveau. Daarbij wordt niet alleen de titel en de vindplaats van de reglementering

gegeven, maar telkens een gevulgariseerde weergave van de inhoud ervan; de wetteksten zelf worden in de Codex Milieurecht opgenomen.

Per nummer worden systematisch twee of drie belangrijke, praktijkrelevante rechtsleerbijdragen gepubliceerd. Daarbij wordt gezocht naar een goed evenwicht tussen milieu- en energierecht. Naast het traditionele wetgevingsoverzicht en het nieuwe rechtspraakoverzicht (gericht op de uitspraken van de belangrijkste rechtscolleges) wordt ook een driemaandelijks overzicht gegeven van de relevante rechtsleer inzake milieu- en energierecht.

Redactie
Prijs papier+online
€ 214.15 (BTW excl.)
Terug Meer details Redactie Website uitgever

resultaten gesorteerd op

Meer resultaten

Beste abonnee van

Om toegang te krijgen tot alle 0 resultaten van uw zoekopdracht, die Jurisquare u kan bieden naast de 0 resultaten uit , moet u ingelogd zijn op Jurisquare met uw inloggegevens voor Jurisquare.

Ja, ik heb niet enkel een elektronisch abonnement op het tijdschrift maar ook op het platform Jurisquare. Ik log dan ook in met mijn inloggegevens voor mijn Jurisquare account en krijg direct alle zoekresultaten te zien.

Ik heb geen abonnement bij Jurisquare, maar wil me wel lid maken, om zo toegang te krijgen tot alle zoekresultaten en vele andere voordelen. Abonnementen beginnen vanaf € 410,26 (excl. BTW) voor 1 gebruiker voor 12 maanden.

Let wel: om ook de tekst van deze zoekresultaten te kunnen raadplegen, moet u verder wel voldoen aan de voorwaarden die daarvoor bij Jurisquare gelden. Dit betekent onder meer dat u een abonnement op het tijdschrift in kwestie moet hebben en dat de toegang ertoe op Jurisquare geactiveerd moet zijn, of dat u het recht op elektronische toegang tot het boek heeft verworven.

Ik heb geen abonnement bij Jurisquare, maar wil wel meer informatie.