Inloggen

Revue de Droit Commercial Belge - Tijdschrift voor Belgisch Handelsrecht

Uitgever: Larcier
Taal: Nederlands
  • Beschrijving
  • Details
  • Redactie
  • Website uitgever
***

Jurisquare wordt vanaf 1 september stopgezet. Daarom zullen er vanaf 1 juli geen nieuwe nummers van dit tijdschrift worden gepubliceerd. U kunt de inhoud van dit tijdschrift raadplegen op www.stradalex.com.

Als u meer informatie wenst, contacteer ons via: contactmarketing@larcier-intersentia.com

***

Het Tijdschrift voor Belgisch Handelsrecht - Revue de Droit Commercial Belge is een van de meest toonaangevende juridische tijdschriften in België. Het levert al decennia lang een constitutieve bijdrage aan de evolutie van het handelsrecht door middel van hoogstaande artikels en commentaren op de rechtspraak. Voor de praktijkjurist (advocaat, magistraat, bedrijfsjurist...) is het een onschatbare bron van informatie en stevige argumenten.

TBH becommentarieert maandelijks alle belangrijke ontwikkelingen inzake handels- en economisch recht aan de hand van vier vaste rubrieken:

  • Rechtsleer: praktijkjuristen analyseren actuele
  • Geannoteerde rechtspraak: interessante en vernieuwende vonnissen en arresten worden integraal of in verkorte vorm gepubliceerd. De uitspraken worden gepubliceerd in de originele taal, voorafgegaan door tweetalige trefwoorden en samenvattingen, en vaak gevolgd door een verhelderende noot.
  • Overzichten van rechtspraak: uitstekende documentatiebron voor ieder die zich diepgaand wil informeren over de stand van zaken in één tak van het handelsrecht.
  • Actualiteit: nieuws uit uw vakgebied: wetswijzigingen en actuele tendensen.

 

NIEUW!.
Vanaf 2018 zijn de papieren drager en de online versie (www.rdc-tbh.be) onderling autonoom. Daarom bieden we u een nieuwe, meer aangepaste abonnementsformule aan met een vrije keuze van het medium.

U heeft de keuze tussen de volgende 3 abonnementsformules:

- Papier versie: 260 euro excl. btw per abonnement.
- Onlineversie: 260 euro excl. btw per gebruiker.
- Volledige versie - papier en online: 390 euro excl. btw per gebruiker.

Voor huidige abonnees:
Vergeet zeker het onlineformulier niet in te vullen : > klik hier

TBH-RDC is ook online beschikbaar op Strada lex , de geïntegreerde zoekmotor van Larcier. Voor meer informatie: www.stradalex.com

TBH-RDC is erkend als wetenschappelijk tijdschrift en aldus opgenomen met ranking 1 (peer review), in de tijdschriftenlijst VABB (Vlaams Academisch Bibliografisch Bestand) SHW (Sociale en Humane Wetenschappen)Inhoud

0 Andere resultaten in de overige 0 tijdschriften en 0 boeken op Jurisquare.
0 resultaten Pagina