Rechtskundig Weekblad (RW)

Uitgever: Intersentia

Het Rechtskundig Weekblad geeft u een bondig overzicht van de belangrijkste rechtspraak. Een
ervaren redactieteam en talrijke vaste medewerkers staan in voor een uitgelezen selectie van rechtspraak.
Daarnaast worden met behulp van korte en bondige hoofdartikelen,

aangelegenheden behandeld die van belang zijn voor de rechtspraktijk. Met het Rechtskundig Weekblad blijft u op een efficiënte en betaalbare manier op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen op de verschillende juridische terreinen.

Redactie
Aloïs Van Oevelen (hoofdredacteur), Joke Baeck, Ingrid Boone, Sven Mosselmans, Patricia Popelier, Wilfried Rauws, Vincent Sagaert en Steven Van Overbeke.
Stefanie Debeuf (redactiesecretaris)

Adviesraad:
A. Alen, G. Debersaques, B. Dejemeppe, E. Dirix, J. Erauw, M. Faure, H. Nys en H.J. Snijders en A. Vandeplas

Redactieraad:
B. Allemeersch, H. Buyssens, B. De Smet, M. De Swaef, A. De Wilde, F. Eggermont, L. Eliaerts, A. François, C. Idomon, R. Jansen, A. Lievens, J. Meeusen, D. Mertens, K. Mestdagh, D. Scheers, D. Simoens, F. Swennen, J. Theunis, L. Vandenberghe, W. Vandenhole, S. Vandromme, T. Vandromme, H. Vanhees, C. Van Schoubroek, J. Wouters.
Prijs enkel papier
€ 195.00 (BTW excl.)
Prijs enkel online
€ 195.00 (BTW excl.)
Prijs papier+online
€ 235.00 (BTW excl.)
student: € 74,53 (BTW excl.) - stagiairs: € 135,83 (BTW excl.)
Terug Meer details Redactie Website uitgever

resultaten gesorteerd op

Meer resultaten

Beste abonnee van

Om toegang te krijgen tot alle 0 resultaten van uw zoekopdracht, die Jurisquare u kan bieden naast de 0 resultaten uit , moet u ingelogd zijn op Jurisquare met uw inloggegevens voor Jurisquare.

Ja, ik heb niet enkel een elektronisch abonnement op het tijdschrift maar ook op het platform Jurisquare. Ik log dan ook in met mijn inloggegevens voor mijn Jurisquare account en krijg direct alle zoekresultaten te zien.

Ik heb geen abonnement bij Jurisquare, maar wil me wel lid maken, om zo toegang te krijgen tot alle zoekresultaten en vele andere voordelen. Abonnementen beginnen vanaf € 410,26 (excl. BTW) voor 1 gebruiker voor 12 maanden.

Let wel: om ook de tekst van deze zoekresultaten te kunnen raadplegen, moet u verder wel voldoen aan de voorwaarden die daarvoor bij Jurisquare gelden. Dit betekent onder meer dat u een abonnement op het tijdschrift in kwestie moet hebben en dat de toegang ertoe op Jurisquare geactiveerd moet zijn, of dat u het recht op elektronische toegang tot het boek heeft verworven.

Ik heb geen abonnement bij Jurisquare, maar wil wel meer informatie.