Vlaams Tijdschrift voor Overheidsmanagement (VTOM)

Uitgever: die Keure / la Charte

Het Vlaams Tijdschrift voor Overheidsmanagement (VTOM) wil een brug maken tussen de bestuurswetenschap en de bestuurspraktijk.

Hiertoe brengt het een unieke combinatie van wetenschappelijk artikelen en praktijkgerichte bijdragen. Het tijdschrift houdt de vinger aan de pols van de belangrijkste

bestuurlijke evoluties op alle bestuurlijke niveaus: lokaal, Vlaams, federaal en Europees. We pinnen ons hierbij niet vast op een specifieke beleidssector. Wel streven we naar een caleidoscopisch overzicht dat vanuit verschillende beleidssectoren bestudeerd kan worden. Hoewel de thuisdiscipline van het blad de bestuurskunde en het horizontaal bestuurlijk beleid is, stellen we ons multidisciplinair op. In het bijzonder het samenspel tussen bestuur en recht is een aandachtspunt, maar ook economische, sociologische en andere perspectieven komen aan bod.

VTOM wil zo hét referentieblad zijn voor professionals die bestuur en beleid vanuit een algemene interesse willen volgen.

Redactie
HOOFDREDACTEUR
Prof. Dr. Wouter Van Dooren (UA)


STICHTENDE HOOFDREDACTEURS
Jean Dujardin (eresecretaris stad Gent, docent VUB)
Prof. Dr. Geert Bouckaert (KULeuven)

KERNREDACTIE
Prof. Dr. Alexander De Becker (UHasselt)
Prof. Dr. Kaat Leus (VUB)
Prof. Dr. Valerie Pattyn (Universiteit Leiden)
Prof. Dr. Trui Steen (KULeuven)
Prof. Dr. Kristof Steyvers (UGent)
Nick Thijs (European Institute of Public Administration)
Prof. Dr. Wouter Vandenabeele (Universiteit Utrecht)
Prof. Dr. Steven Van de Walle (KULeuven)
Peter Van Humbeeck (UA en SERV)
Prof. Dr. Koen Verhoest (UA)
Prof. Dr. Joris Voets (UGent)
Prof. Dr. Ellen Wayenberg (UGent)


REDACTIESECRETARIAAT
Dieter Vanhee
dieter.vanhee@kuleuven.be
Prijs papier+online
€ 110.37 (BTW excl.)
voorkeurtarief: 67 EUR voor - VVBB-leden - geglobaliseerde abonnementsinschrijving vanaf 50 abonnementen - studenten
Terug Meer details Redactie Website uitgever

resultaten gesorteerd op

Meer resultaten

Beste abonnee van

Om toegang te krijgen tot alle 0 resultaten van uw zoekopdracht, die Jurisquare u kan bieden naast de 0 resultaten uit , moet u ingelogd zijn op Jurisquare met uw inloggegevens voor Jurisquare.

Ja, ik heb niet enkel een elektronisch abonnement op het tijdschrift maar ook op het platform Jurisquare. Ik log dan ook in met mijn inloggegevens voor mijn Jurisquare account en krijg direct alle zoekresultaten te zien.

Ik heb geen abonnement bij Jurisquare, maar wil me wel lid maken, om zo toegang te krijgen tot alle zoekresultaten en vele andere voordelen. Abonnementen beginnen vanaf € 410,26 (excl. BTW) voor 1 gebruiker voor 12 maanden.

Let wel: om ook de tekst van deze zoekresultaten te kunnen raadplegen, moet u verder wel voldoen aan de voorwaarden die daarvoor bij Jurisquare gelden. Dit betekent onder meer dat u een abonnement op het tijdschrift in kwestie moet hebben en dat de toegang ertoe op Jurisquare geactiveerd moet zijn, of dat u het recht op elektronische toegang tot het boek heeft verworven.

Ik heb geen abonnement bij Jurisquare, maar wil wel meer informatie.